Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.238.118.80 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
15 berichten.
Hans heeft geschreven op 21 maart 2022 om 17:01
Bedankt. Topservice. Bestelling geplaatst voor bedrukte darts flights. Eindresultaat uitstekend. Binnen 2 dagen geleverd. Graag site aanpassen, zodat je in je winkelwagentje kan zien hoe het eindresultaat eruit ziet, nu geef je je wensen (tekst/foto) door, maar je ziet het eindresultaat pas als het is afgeleverd.
Leon Plomp uit Vleuten heeft geschreven op 18 maart 2021 om 12:53
Bedrukte flights besteld, ziet er goed uit. Uitstekende prijs/kwaliteit. Ook snel geleverd. Top shop!
Liesbeth Willekens uit Balen heeft geschreven op 15 maart 2021 om 10:21
Goede service! Na fout van mezelf, sturen ze me toch nog een nieuw setje op! Zeker een aanrader. Heel beleefd en correct! Bedankt!!!
Stefan uit Duffel, België heeft geschreven op 2 februari 2021 om 19:39
Zeer snelle en correcte levering
Ingrid Smit uit Wormer heeft geschreven op 12 februari 2020 om 14:28
Super goede service. Had een bestelling gedaan om zwarte flights te laten bedrukken met een foto. De foto kwam niet mooi uit op zwart. Ik werd gebeld en men vertelde mij dat ze omdat de foto niet mooi uitkwam op zwart er een proefdruk gedaan was op witte flights. Dit was veel mooier. De flights zijn mooi gelukt! Fijn dat er meegedacht en overlegd wordt!
Angeline uit Brunssum heeft geschreven op 20 oktober 2019 om 08:56
Mijn complimenten voor jullie !! Heb flights laten bedrukken en ben zeer tevreden !! Over de snelle service, over het resultaat en zeker ook over de snelle communicatie per mail. Dankjewel !!
Tim uit Helmond heeft geschreven op 21 mei 2019 om 01:24
Snel geleverd. Ik krijg wat verkeerd bedrukte Shafts binnen, mailtje gestuurd en de dag erna lagen de nieuwe al in de brievenbus. Super service.
Café Olivier uit Groningen heeft geschreven op 10 september 2018 om 12:05
Prima service! Snel geleverd en een klein foutje opgelost al voordat ik het zelf gezien had. Makkelijke manier om flights met je eigen logo te bestellen. Bedankt, Rommert, Café Olivier
Vincent heeft geschreven op 20 augustus 2018 om 13:05
Uitstekende service! Flights en shafts laten bedrukken, zien er heel mooi uit en goede kwaliteit! Ook fijn dat je 1 setje kunt bestellen, ipv meerdere zoals andere sites.. Flights in de verkeerde kleur ontvangen, na een mailtje lagen de flights met de goede kleur de volgende dag al in de brievenbus! Complimenten!
Willard uit Assen heeft geschreven op 29 mei 2018 om 18:56
Ik heb een dag na het bestellen van de gepersonaliseerde flights de flights al binnen gekregen en ze zien er te gek uit!! Heel veel dank. Complimenten voor zowel de snelheid als de kwaliteit (en ook nog eens het feit dat ik niet minimaal 10 setjes moest bestellen, wat bij veel andere dartwinkels wel het geval is). Ik zal in de toekomst zeker weer bij jullie bestellen!
Annita Schepens uit Oisterwijk heeft geschreven op 4 januari 2018 om 18:08
Complimenten !! Wat een service kennen ze hier, super snelle levering en berichtgeving bij vragen. Materiaal is prima bedrukt en dat geeft resultaat. Zoonlief gooide gelijk zijn 1e 180. Wij komen hier zeker terug.
A de Vries uit Assen heeft geschreven op 24 november 2017 om 17:08
Complimenten voor de snelle levering en het adequaat afhandeling van onze bestelling.
Ritchie heeft geschreven op 24 oktober 2017 om 18:22
Ik had flights met een eigen afbeelding laten bedrukken. Het ging om 30 setjes. De flights zeer snel ontvangen. Bij ontvangst nagekeken en enkele setjes waren niet helemaal goed bedrukt. Hierop gemaild met bijbehorende foto. Zeer snel een reactie ontvangen en meteen gaven ze aan de flights die niet juist waren opnieuw te drukken. Deze heb ik de dag erna ontvangen en zagen er uitstekend uit! Een uitstekende service en snelle levering!
Bob Prevost uit Duiven heeft geschreven op 2 augustus 2017 om 14:14
Ik had een bestelling geplaatst. Had daar een kleine vraagje over. Maar met een telefoontje was alles opgelost. Prime service. Kom je niet vaak tegen. Zeker een aanrader.
arnoud van kaathoven uit Deurne heeft geschreven op 30 mei 2017 om 14:59
Zeer tevreden over de service en zeer gemakkelijk zelf je flights samen stellen. Ook snelle levering en dat voor een goede prijs. Dus zeker doen☺